Transferi kakve smo do sada gledali postaju prošlost

Autor:

Sport

23.06.2020

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što se očekivalo u narednom periodu će i dobiti definitivnu potvrdu. Koronavirus će imati značajan uticaj na fudbalsku pijacu.

RepublikaFoto: E stock/Dušsan Milenković
Karl Hajnc Rumenige

Tokom nekoliko proteklih godina normalna pojava je bila da se zabeleži najmanje jedan transfer veći od 100 miliona evra, međutim to više neće biti slučaj.

U takav razvoj situacije ubeđen je Karl-Hajnc Rumenige, direktor Bajerna i jedan od vodećih ljudi evropskog fudbala, odnosno organizacije ECA.

 - Ne verujem da će u narednom prelaznom roku ijedan klub u Nemačkoj ili Evropi platiti 100 miliona evra za nekog igrača - rekao je Rumenige.

Nekada odlični fudbaler je najavio i da od Superlige neće biti ništa, iako se već neko vreme spekuliše o organizovanju tog takmičenja.

 - Ovde u Nemačkoj i Engleskoj ne postoji interes za Superligom, nećemo ništa uraditi. Učestvovanje u Ligi šampiona već omogućava da se zarađuje mnogo i da se ostvaruju odlični prihodi - poručio je Rumenige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading