Novosađani i "parni valjak" za trofej: Hoćemo finale bez tuče i prekida!

Autor:

Sport

24.06.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta je bilo tuče, čarki, psovanja i prekidanja utakmica, vreme je konačno za pravi fudbal. Vojvodina i Partizan večeras (19.00, Arena sport 1) sudariće se na stadionu Čair u borbi za trofej Kupa Srbije, čime će biti spuštena zavesa na burnu sezonu, prekinutu, pa nastavljenu. Od Novosađana, koji će u Nišu zbog bojkota biti bez podrške "Firmaša" i "parnog valjka", konačno se očekuje da ostave po strani skandale koji su im svojstveni u međusobnim duelima i pokažu da su zasluženo u borbi za pehar.

RepublikaFoto: Starsport
Tuča posle utakmice odigrane 19. juna 2020.

Njihov poslednji prvenstveni duel pre pet dana na "Karađorđu" završen je velikom tučom igrača oba tima, a čuveno finale Kupa iz 2011. godine nije odigrano do kraja jer je Vojvodina napustila teren nezadovoljna spornim sudijskim odlukama.

RepublikaFoto: Starsport
11. maj 2011. - MEČ NIJE ZAVRŠEN!

Nenad Lalatović već devet godina bavi se trenerskim poslom, ali još uvek čeka na prvi trofej.

- Znam da ja, kao strateg, još uvek nisam osvojio niti jedan trofej, ali bih voleo da se to promeni baš večeras. Mislim da sam ga zaslužio zbog svega pokazanog u srpskom fudbalu - rekao je trener Vojvodine, dok je njegov kolega na klupi Partizana Savo Milošević osokoljen dobrim izdanjima u bitnim mečevima "parnog valjka".

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

- Mečeve protiv najjačih rivala, kako u Srbiji tako i u Ligi Evrope, odigrali smo najbolje, zato sam i optimista večeras iako nema izrazitog favorita. Pobediće koncentrisaniji tim, verujem da ćemo to biti mi - istakao je Milošević, čiji Partizan juri peti uzastopni trofej Kupa, odnosno 13. trijumf u 15. finalu u poslednje tri decenije.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Štampano 8.600 ulaznica

Iako je juče u vazduhu lebdela opasnost da bi krizni štab za suzbijanje koronavirusa u Srbiji mogao da zabrani prisustvo publike na finalnoj utakmici nacionalnog Kupa, to se ipak nije dogodilo, pa će tačno 8.600 navijača moći da sa tribina stadiona Čair gleda duel Vojvodine i Partizana. Cene ulaznica za meč u Nišu su 300 dinara za severnu i južnu, odnosno 500 dinara za zapadnu i istočnu tribinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading