(FOTO,VIDEO) ZVANIČNO: Srđan Spiridonović u Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

23.06.2020

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je brzonogi Srđan Spiridonović. On se u utorak obavezao na trogodišnju vernost crveneo-belima i predstavljaće kapitalno pojačanje za tim Dejana Stankovića u narednoj sezoni.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Svetozar Mijailović- Srđan Spiridonović - Mitar Mrkela

Srđan Spiridonović, koji se najbolje snalazi na poziciji krilnog napadača nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u Crvenu zvezdu.

- Čast mi je što sam stigao u najveći klub na Balkanu. Ponosan sam zbog činjenica da Dejan Stanković ima poverenja u mene, to je privilegija. Daću sve od sebe da to opravdam na terenu. Ja sam ponosan Srbin i biće sjajno igrati kod kuće - istakao je novi fudbaler crveno-belih.

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela ističe da je Spiridonović dugogodišnja želja kluba.

- Zadovoljan sam potpisom Spiridonovića. On je jedan od igrača koje smo usaglasali sa Dejanom Stankovićem i njegovim stručnim štabom. Pratili smo ga i prošle godine, bilo je nekih priča da će i tada doći, ali to se nije desilo. Veoma sam zadovoljan što smo u ovom prelaznom roku uspeli da realizujemo taj transfer. Verujem da će Spiridonović biti dobro pojačanje - tvrdi sportski direktor crveno-belih.

Srđan Spiridonović je rođen 13. oktobra 1993. godine u Beču.

Prošao je omladinske škole bečkog Rapida i lokalnog rivala Austrije u kojoj je napravio i prve profesionalne korake i zabeležio 11 nastupa.

Potom se oprobao u pečalbi, pa je nosio dresove Vićence (8 utakmica) i Mesine (7 utakmica i gol), a karijera mu je krenula uzlaznom putanjom kada je prešao u austrijsku Admiru u sezoni 2015/16.

Tu je za dve sezone na 54 meča postigao devet pogodaka, što mu je obezbedilo transfer u grčki Panionios u kom je takođe za dve godine skupio 54 nastupa, ali postigao četiri gola više u odnosu na prošli klub.

Prethodnih godinu dana nosio je dres poljskog Pogona u kom je bio jedan od najzapaženijih igrača i na 24 meča postigao šest pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading