Mihajlović: Šteta što smo morali da sačekamo da Juventus nađe pravog sudiju

Autor:

Sport

23.06.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bolonje Siniša Mihajlović izjavio je da je od svojih igrača očekivao da pokažu više hrabrosti u meču sa Juventusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Juventus je slavio u meču 27. kola Serije A na gostovanju u Bolonji 2:0. 

- Napokon smo zaigrali fudbal, iako smo izgubili. Znali smo da će Juventus doći motivisan, skoro je nemoguće da na tri uzastopna meča ne budu na visini zadatka. Nažalost posle penala je sve postalo teže. Pokušali smo da se vratimo, ali nismo bili opasni koliko smo želeli - rekao je Mihajlović.

- Nedostajalo nam je hrabrosti, ali pokušali smo iako smo znali da će biti teško. Voleo bih da smo više rizikovali.

Gosti iz Torina su poveli iz penala u 23. minutu, pošto je u gužvi posle kornera pao De Liht u šesnaestercu. Penal je dosuđen posle konsultacija sa VAR, mada snimak je pokazao da je Holanđanin pao posle duela sa Kristijanom Ronaldom, koji je realizovao penal. 

- Uvek ima guranja ispred gola. Kazna uvek može da se dosudi, ali šteta je što sam ja morao da sačekam da Juventus nađe sudiju koji to shvata ozbiljno. Previše sličnih situacija smo videli u poslednje vreme, a nisu svirane.

Srpski trener je na kraju govorio i kako je borba sa leukemijom uticala na stav prema životu i svemu što mu se događa.

- Znate, strah je prirodna stvar. Ali, jako, jako važno je da budete jači od tog straha, da ga gurate i nastavljate da koračate hrabro. To je moj životni stav. I, kada čovek poznaje sebe, onda može da pogleda propasti u lice i da bude spreman da, i kad padne, opet ustane na svoje noge. Naravno, doktori su uradili predivan posao u mom slučaju, a imao sam i sreću da sam bio u dobroj fizičkoj kondiciji, jer nikada i nisam prestajao sa treninzima, dok sam istovremeno zadržao onaj moj snažni mentalitet koji mi je takođe veoma značio da prebrodim ovu bolest. A uz nju sam naučio i umetnost - strpljeja. To mi baš i nije bila jača strana - zaključio je legendarni Miha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading