Mihina Bolonja nije mogla do iznenađenja: Juventus ponovo pobegao Laciju!

Autor:

Sport

22.06.2020

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bolonje koje sa sa klupe vodi srpski stručnjak Siniša Mihajlović poraženi su na svom terenu od Juventusa rezultatom 2:0 u 27. kolu Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bolonja - Juventus

Gosti su došli do prednosti u 17. minutu kada je Densvil faulirao u kaznenom prostoru De Lihta, sudija Roki je pokazao na belu tačku.

Kristijano Ronaldo je bio siguran, pogodio je za 0:1.

Juventus bolji nakon tog gola, a stiže i do dva gola prednosti u 36. minutu. Paulo Dibala je uradio skoro sve sam, uputio fantastičan udarac i pogodio mrežu za 0:2!


U nastavku utakmice šanse za Ronalda i Bernardeskija, drugopomenuti je pogodio stativu, a onda Bolonja preti i to preko Orsolinija čiji je udarac prošao pored stative.

Do kraja bez promena rezultata, Juventus je sada na 4 boda prednosti u odnosu na Lacio, ali sa utakmicom više. Jedino vredno pomena jeste to da je Danilo dobio dva žuta kartona za manje od deset minuta, pa je isključen u nadoknadi vremena.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading