Petarda na "Etihadu": Rapsodija Sitija protiv Barnlija - povreda Aguera!

Autor:

Sport

22.06.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su na svom Etihadu ekipu Barnlija rezultatom 5:0 (3:0) u 30. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siti - Barnli

Po dva gola dali su Fil Foden i Rijad Marez, dok je jedan postigao David Silva, a sa dve asistencije istakao se i njegov prezimenjak Bernardo.

Siti je pitanje pobednika rešio već u prvom delu igre, kada je postigao tri gola. Prvo je Foden raspalio po lopti sa distance za 1:0.

U finišu prvog dela igre, Marez je napravio mini šou solo akcijom, a potom je i bio precizan sa 11 metara.


Jedina loša vest u prvom delu igre i na ovoj utakmici generalno je što je Serhio Aguero morao da napusti teren u finišu prvog poluvremena zbog povrede.

U nastavku, Bernardo proigrava Davida Silvu u 51. minutu, da bi u 63. Gabrijel Žezus asistirao Fodenu za drugi gol na meču.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Siti je potom spustio gas, a treba istaći da je Liroj Sane ušao u igru u 79. minutu, što je njegov prvi nastup ove sezone, posle višemesečne pauze zbog povrede.

Nažalost navijača Sitija, ova pobeda nema neki rezultatski značaj, pošto Liverpul može već u sredu da overi titulu, ali Pepa Gvardiolu svakako raduje ubedljiva i efikasna igra pred nastavak borbe za pehare u FA kupu i Ligi šampiona.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading