Gde god Barselona krene, tu je PSŽ da sve pokvari: Inter stopirao transfer Argentinca!

Autor:

Sport

22.06.2020

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrali su im Nejmara, pokušali da im preotmu Frenkija de Jonga i umalo uspeli u tome, a sada su Parižani pokvarili i transfer Lautara Martineza. Stigla je priča sa Apenina da je Inter odlučio da se povuče iz bilo kakvih pregovora, jer je prodajom Maura Ikardija u Pari Sen Žermen rešio finansije i sve potencijalne probleme sa fer plejom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lautaro Martinez

Inter je od prodaje Maura Ikardija odmah zaradio 50 miliona evra, dok će još osam dobiti kroz određene bonuse, i to je popunilo klupsku kasu dovoljno da ne mora da pristane na pregovore sa Barsom oko Lautara Martineza.

Barselona je nudila Interu razne trampe, samo da izbegne plaćanje klauzule od 111 miliona evra, ali su Italijani odbili sve dosadašnje ponude i stavili Katalonce u veliki problem.


Barsa ni na koji način neće skupiti novac da plati klauzulu od 111 miliona evra, a prodajom Maura Ikardija, Inter ne mora da pristane ni na šta drugo.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rešio im sve probleme oko finansija... Mauro Ikardi

Uz to, i UEFA je "popustila" i dozvolila klubovima dodatni minus zbog pandemije koronavirusa, pa je Inter potpuno miran.

Za razliku od Barselone koja još uvek nije ni ispeglala svoje račune, niti pronašla način da se pojača...

Pari Sen Žermen je blokirao Nejmarov povratak, a sada je stopirao i pregovore oko Lautara. Reklo bi se - dovoljna osveta za slučaj Frenkija de Jonga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading