(VIDEO) Viljareal i Sevilja podelili bodove u meču evrogolova!

Autor:

Sport

22.06.2020

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Viljareala i Sevilje remizirali su rezultatom 2:2 (2:1) u 30. kolu La Lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Sevilje

Dva puta je Viljareal vodio golovima Paka Alkasera i Pau Toresa, ali se Sevilja vraćala preko Eskudera i Munira i na kraju zasluženo došla do boda, u svom trećem uzastopnom remiju.

Ipak, apsolutni heroj današnjeg meča je kapiten Viljareala Bruno Sorijano, koji se vratio na teren posle TROGODIŠNJE noćne more zbog povreda!

Preciznije, Bruno Sorijano je poslednji put igrao pre tačno 1.128 dana!

On je u igru ušao u 88. minutu umesto Visentea Ibore i prava je šteta što večeras nisu bili prisutni navijači da pozdrave njegov veliki povratak.


Viljareal je bolje otvorio meč, pošto je već u 18. minutu, Pako Alkaser pokupio jednu odbijenu i pogodio za 1:0.


Sevilja se vratila u 39. minutu, Eskudero je ostao sam na skoro 30 metara, odlučio je da raspali po lopti i pogodio malu mrežu - 1:1.

 

 

 


Kada je delovalo da će se na pauzu otići tim rezultatom, Santi Kazorla je izveo savršen korner, pogodio je Pau Toresa u trepavicu, štoper Viljareala pogađa glavom za novo vođstvo domaćih.

 

 

 

 


Festival efektnih pogodaka zaokružio je Munir El Hadadi, možda i najlepšim golom večeras, tako što je uhvatio volej iz teške pozicije, iskosa sa leve strane za konačnih 2:2.

 

 

 

 


Do kraja, Sevilja je bila bolja i bliža pobedi, ali se istakao golman Asenho koji je sačuvao domaćima bod.

 

 

 


Sevilja ostaje treća, ali sada Atletiko Madrid ima šansu da je preskoči pošto ima samo bod manje, dok je Viljareal preskočio Real Sosijedad i sada zauzima šesto mesto, koje vodi u Ligu Evrope.

 


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading