Milan napunio mrežu Lećea, Fiorentina i Breša podelile plen!

Autor:

Sport

22.06.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana su imali svoje veče i ubedljivo savladali ekipu Lećea sa 4:1, dok Fiorentina nije imala sreće protiv Breše 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan - Leće

Fiorentina je bila bolji rival od Breše, ali nije uspela da slavi.

Breša je stigla do prednosti u 17. minutu utakmice, tada je Kaseres napravio faul u kaznenom prostoru, a Alfredo Donaruma je uspeo da pogodi iz kaznenog udarca, poslao je golmana na jednu, loptu na drugu stranu. Nismo dugo čekali na izjednačenje.

Pulgar je izveo korner, Pecela se bacio, pogodio gol glavom za 1:1.


U nastavku šanse za Skraba na jednoj i Riberija na drugoj strani, da bi sredinom drugog dela igre Fiorentina bila bolji tim.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Riberi i Kijeza su propustili dobre prilike, a potom i Vlahović. U 70. minutu Kaseres ponovo pravi faul, ponovo za žuti karton i morao je ranije na tuširanje.


Usledili su još jači napadi Fiorentine koja je očigledno bila bolje pripremljena za utakmicu, ali nije vredelo. Pecela je pogodio prečku, Kijeza upropastio dobru šansu, a onda je i Kastrovilijev šut dobro odbranio Joronen.

U drugom meču slavlje Milana protiv Lećea.

Gosti su stigli do prednosti uz dosta sreće, Kastiljeho je dočekao centaršut sa desne strane, lopta ga je pogodila i završila u mreži za 0:1.

Prava goleada u drugom poluvremenu. Prvo su domaći izjednačili nakon penala koji je izveo Mankosu u 54. minutu utakmice i to je bilo sve od domaćih na ovoj utakmici.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Igrao se 55. minut, dakle samo minut nakon gola Lećea, Čalhanoglu je šutirao, golman domaćih je odbio loptu samo do Bonaventure koji pogađa za 1:2.

Već dva minuta kasnije novi gol u mreži Lećea, sevnula je kontra, Rebić je bio praktično sam na polovini domaćina i lagano je rešio situaciju 1 na 1.

Konačnih 1:4 postavlja Leao u 72. minutu.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading