KMF Crvena Zvezda u Ligi šampiona, CarGo im donirao dva miliona

Autor:

Sport

22.06.2020

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub malog fudbala Crvena zvezda učestvovaće u UEFA futsal ligi šampiona sa najboljim evropskim ekipama, a kompanija CarGo Technologies donirala je dva miliona dinara ovom klubu, zahvaljujući kome je Srbija dobila predstavnika u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić, predsednik KMF Crvena Zvezda je rekao da nastupi u UEFA futsal ligi šampiona počinju na jesec i najavio da će klub aplicirati za organizaciju jedne faze takmičenja u Beogradu.

- Za naš klub ovo je debitantski nastup na međunarodnoj sceni. Međutim, ne samo da ćemo učestvovati, već ćemo pokušati da dovedemo Ligu šampiona u Beograd. Cilj nam je da naš glavni grad i zemlju prikažemo u najboljem svetlu na međunarodnoj sportskoj pozornici - kazao je Vučić.

Prema njegovim rečima, učešće u Ligi šampiona je zasluženo jer su zvezdini futsaleri dominantno osvojili titulu prvaka Srbije, bez ijednog poraza i sa samo jednim nerešenim rezultatom.

- Ne samo da je usled korone prekinuta sezona, već je prekinut i veliki broj donacija, usled smanjivanja budžeta brojnih kompanija. Klubovi poput našeg u domenu neprofitnog sporta žive jedino od donacija, zato je donacija CarGo-a danas još značajnija jer pomaže klubu da nastavi da se bori i niže uspehe - kazao je predsednik KMF Crvena zvezda.

Vučić je dodao da se u KMF Crvena zvezda najkvalitetnije radi sa igračima što pokazuje i broj reprezentativaca koje klub daje i koji konstantno napreduju.

- Pre početka sezone postavili smo cilj koji smo takođe ispunili, a to je bilo formiranje omladinske sekcije, koja je prepoznata kao ubedljivo najbolja. U ovosezonskoj omladinskoj ligi nastupali smo sa ubedljivo najmlađim igračima i po našem mišljenju najtalentovanijim, tako da verujemo da njihovo vreme tek dolazi - kazao je Vučić.

Predsednik KMF Crvena Zvezda zaključio je da bismo održavanjem takmičenja u Beogradu imali priliku da ugostimo tri izuzetno kvalitetne evropske ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading