Nula u "Mersisajd" derbiju: Bleda partija Liverpula i Evertona!

Autor:

Sport

21.06.2020

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Everton i Liverpul odigrali su bez golova u "Mersisajd" derbiju, u okviru 30. kola engleske Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Everton - Liverpul

Gledali smo jednu nezanimljivu utakmicu, u kojoj smo videli svega nekoliko šansi.

Prvo poluvreme bilo je veoma nezanimljivo. Odmah na startu pokušao je Rišarlison, iz veoma teške pozicije, a njegov udarac dobro je odbranio Alison.

To je bio jedini šut Evertona u okvir gola. Na drugoj strani, jedini šut bio je udarac Aleksandra-Arnolda sa 25 metara iz slobodnjaka, ali je to Pikford lako odbranio.

Ni u drugom poluvremenu se nije dešavalo ništa. Liverpul je bio za nijansu agresivniji, dok je Anćeloti povukao svoje igrače i maksimalno se skoncentrisao na kontra napade.

Pravo uzbuđenje videli smo tek u 80. minutu. Kalvert Luin je prvo pokušao i Alison mu je odbranio udarac, a zatim je Dejvis pokušao i Gomez je skrenuo loptu taman toliko da ne uđe u gol, već da pogodi stativu.

U nastavku je posle kornera Kalvert Luin sa nekoliko metara glavom šutirao pored gola.

Minut kasnije, Rišarlison sjajnim driblingom "lomi" Lovrena, ali njegov udarac sa pet metara brani Alison. Do kraja, bez šansi i golova.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading