Poslednji mečevi u sezoni koštali crveno-bele: Koronavirus drma Zvezdom!

Autor:

Sport

22.06.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus drma Crvenom zvezdom! Poslednji mečevi u sezoni koštali su pojedine fudbalere srpskog prvaka, kojih, zbog mera predostrožnosti, nije bilo na proslavi 31. šampionske titule na Marakani. Crveno-beli su u poslednjem kolu Superlige savladali Proleter sa 2:1 (2:1), nakon čega je usledila prava fešta na našem najvećem stadionu.

RepublikaFoto: Starsport
Šampion Srbije

Međutim, na njoj nije bilo Marka Gobeljića, koji je pozitivan na koronavirus, kao ni Veljka Simića, Dušana Jovančića, Marka Konatara i Njegoša Petrovića. Niko od njih nije dobio medalje namenjene šampionu. Njihovi rezultati još se čekaju, ali većina njih ima temperaturu i manje simptome. Dobra stvar po srpskog prvaka, ali i čitav domaći fudbal, je što se sezona završila i što do početka priprema ima dve nedelje, pa će svi fudbaleri moći da se oporave i neće biti u kontaktu sa ostalim kolegama.

Podsetimo, bivši kapiten Zvezde Vujadin Savić potvrdio je u petak da ima koronu, a bio je u kontaktu sa većinom igrača crveno-belih posle poraza u polufinalu Kupa od Partizana (1:0). Vujadin je meč gledao iz kopa severne tribine stadiona u Humskoj.

Delije: Milo, lopove, ne damo ti svetinje!

Navijači Crvene zvezde skandirali su protiv crnogorskog diktatora Mila Đukanovića i njegove represije nad srpskim narodom i crkvama. Uz standardne povike: "Milo, lopove, ne damo ti svetinje", "Delije" su imale i prigodan transparent:

"I ko bi pokušao da nešto otme od manastira, oteo Gospod bog takvom razoritelju njegov dom, kuću i stoku i sav njegov imetak. Da mu Gospod bog zatre i raspe odjednom u vjekove", napisale su "Delije" na transparentu.

RepublikaFoto: Starsport

Pavkov slomio jagodičnu kost

Neće ovu sezonu Milan Pavkov pamtiti po dobrom. Za njega se završila tako što je u duelu sa jednim igračem Proletera zadobio teške povrede lica. Stradala mu je jagodična kost i na poluvremenu je napustio meč i transportovan u bolnicu.

Milunovićev hit: Umorni smo?!

Štoper Crvene zvezde Nemanja Milunović istakao je da su igrači umorni od naporne sezone?!

- Idemo sad na odmor 15 dana da se odmorimo od fudbala, treba nam odmor jer je naporna sezona i tri takmičenja koja smo igrali. Odmorićemo 15 dana i idemo orni u nove pobede - kazao je Milunović.

Sve bi to bilo u redu da sezona nije bila prekinuta na tri meseca zbog koronavirusa, a tek poslednjih mesec dana fudbaleri su igrali utakmice.

Kanjas sa zastavom Andaluzije

RepublikaFoto: Starsport

Hose Kanjas Marakanu će napustiti posle osvojene titule prvaka. Španac nije u planovima Dejana Stankovića, ali je sakupio dovoljan broj mečeva da primi medalju za prvaka Srbije. Na ceremoniji iskusni zadnji vezni pojavio se se zelenom zastavom Andaluzije i pokazao lokalpatriotizam.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading