(FOTO) Jeziva tragedija u klubu Slavoljuba Srnića: Mladi fudbaler se udavio, nije dočekao da zaigra za prvi tim!

Autor:

Sport

21.06.2020

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Las Palmasa Horhe Sančez poginuo je u tragičnoj nesreći u španskom gradu Badahozu gde se udavio, objavio je taj klub.

RepublikaFoto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Saigrač iz kluba bivšeg igrača Crvene zvezde Slavoljuba Srnića imao je 17 godina i igrao je u timovima povezanim sa Las Palmasom, a trebalo je da će postati standardan igrač kluba generacije do 19 godina u sezoni 2020/2021, a kasnije i prvotimac.

Tužne vesti potvrđene su u noći između subote i nedelje, a Marka je pisala kako su se dvojica tinejdžera udavila plivajući u kanalu Oreljana u gradu Don Benito.

Sančezov drug koji je takođe nastradao imao je 15 godina, a ovo je potvrđeno od strane lokalnih vlasti u Španiji.

- Las Palmas duboko žali zbog smrti Horhea Sančeza Vase, koji je došao iz Žandije i planirao da igra za nas sledeće sezone. Saučešće porodici i prijateljima - navodi se između ostalog u saopštenju kluba.

Las Palmas će imati minut ćutanja pred meč sa Albaseteom, koji će se igrati pred praznim tribinama zbog pandemije korona virusa, a puna počast za Horhea Sančeza će biti upriličena kada Las Palmas bude kod kuće dočekao Elče sledećeg vikenda.

Ovaj klub je od povratka na terene neporažen sa dve pobede i remijem protiv Almerije, Luga i Đirone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading