Nastavlja se sunovrat Hartove karijere

Autor:

Sport

21.06.2020

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džo Hart će na kraju ovog meseca postati slobodan igrač pošto Barnli neće produžiti njegov ugovor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džo Hart

Nekadašnji reprezentativac Engleske (33) je u Barnliju stigao pre dve godine. Tada je za njegov potpis Sitiju plaćeno blizu četiri miliona evra.

Ipak, Hart je vrlo brzo i u Barnliju uspeo da izgubi mesto prvog golmana, nakon debakla protiv Evertona (5:1) na domaćem terenu, u decembru 2018. Od tada je upisao samo tri nastupa za Barnli, sva tri u kup utakmicama.

Jedinica Barnlija je trenutno Nik Poup, dok se Hart u golmanskoj hijerarhiji uspevao održati iznad Bejlija Pikok-Farela, 23-godišnjaka iz Severne Irske.

Hartova karijera je naglo krenula nizbrdo, iako je jedno vreme bio među najboljim čuvarima mreže u Evropi i ključnio deo Sitijevog tima koji se 2012. i 2014. godine okitio naslovima prvaka Engleske.

Pep Gvardiola je ubrzo nakon dolaska na Etihad saopštio Hartu da nije u njegovim planovima, a Englez je u međuvremenu boravio na dve neuspešne pozajmice, u Torinu i Vest Hemu, pre nego što su ga Građani prodali Barnliju.

Sada nije dovoljno dobar ni za Barnli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading