Klop je zaista poseban, svima je očitao lekciju iz humanosti

Autor:

Sport

21.06.2020

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom pandemije koronavirusa nijedna zvezda engelskog fudbala nije bila aktivna kao što je to bio fudbaler Mančester junajteda, Markus Rašford.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Rašford je oduševio britansku javnost svojim humantirnim radom proteklih meseci, a uspeo je da skupi milione funti pomoći onim kojim je to najpotrebnije.

Nedavno je ubedio i političare da produže besplatne obroke za najugroženiju decu i tokom leta pa će oko 200.000 dece i u narednom periodu spavati punog stomaka.

Engelski reprezentativac je oduševio i Jirgena Klopa. Posle komentara trenera o Rašfordovim gestovima svi bi trebalo da se zapitatju neke stvari.

 - Ono što je uradio Rašford ne mogu više da cenim nego što to radim sada. To je neverovatno. Malo je sramota što je uopšte to morao da radi jer takve stvari trebaju biti prirodne. Ali nešto se trebalo preduzeti i on je to uradio na neverovatan način - kazao je Klop.

Inače, Klop i njegovi Redsi se večeras vraćaju na teren nakon tromesečne pauze. Liverpul će u gradskom derbiju gostovati Evertonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading