Gospodski govor Vladana Milojevića: Nisam ja ništa postavio, ja sam samo kap u moru!

Autor:

Sport

21.06.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević ponovo se vratio na stadion Zvezde i dočekan je ovacijama. Najuspešniji trener crveno-belih od Barija i 1991. godine došao je na stadion "Rajko Mitić" sada kao bivši šef struke, da primi šampionsku medalju kojoj je dao ogroman doprinos.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević podiže pehar šampiona

Kada je spiker prozvao njegovo ime, navijači su reagovali oduševljeno i aplaudirali su mu stojeći, u znak zahvalnosti za sve što je dao klubu.

Aktuelni trener Al-Ahlija iz Saudijske Arabije emotivno je doživeo Zvezdinu proslavu titule, posle koje je govorio za TV Arena sport.

- Ne znam da li je reč "ponosan" prava za ono što osećam. Stvarno sam ponosan na momke. Većina njih je ovde došla i igrala u mojoj eri od tri godine. Rasli smo i prolazili smo kroz neke situacije, ali uvek se u fudbalu pamti najlepše. Mislim da ovi momci apsolutno zaslužuju titulu pored ovako divnih navijača. Bez obzira na sve, naš prioritet i cilj bila je titula. Drago mi je da su je osvojili dominantno, što je jako bitno- izjavio je on.

Stručnjak koji je Zvezdu posle decenije vratio u grupnu fazu Lige Evrope, a potom je prvi put uveo u grupnu fazu Lige šampiona, rekao je da dobro zna da u klupskim prostorijama slavlja traju kratko.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

- Znate kako je u Zvezdi, biće slavlja večeras, a već sutra se razmišlja o novim izazovima. Čestitam Dekiju Stankoviću osvojenu titulu, čestitam mom bivšem stručnom štabu koji je sada sa mnom u klubu. Čestitam i svim zaposlenima u klubu, a na kraju i ovoj divnoj publici koju samo Zvezda ima. Neka nastave da tako bodre, život je takav, ima i lepih i teških trenutaka, a mislim da je za ove tri godine bilo više lepih trenutaka- rekao je Milojević.

Upitan za mišljenje o Dekiju Stankoviću kao treneru, kome je postavio sistem i omogućio mu da preuzme ekipu na dvocifrenom bodovnom "plusu" u odnosu na Partizan, Milojević je rekao...

- Nisam ja ništa postavio, ja sam kap u moru, to sam mnogo puta napomenuo. Bilo je dosta rada, truda, odricanja da bismo stigli do ovde. Kad sam došao u klub sigurno da nisu bile stvari kako treba, a nekad treba i nešto loše da se desi da biste se osvestili i bili bolji. Ne postoji u životu poraz, već samo lekcije da budete bolji. Želim Dekiju uspešnu trenersku karijeru, sigurno će mu ovi momci pomoći. Nije ovo povetarac, ovo su orkanski visovi. Zvezdu očekuju izazovi, veliki je klub, vratili su je tamo gde treba da bude. To mi je najdraže- zaključio je Milojević za "Arena sport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading