Majstorija Milivojevića za 3 boda Kristal Palasa!

Autor:

Sport

20.06.2020

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem meču subotnjeg programa 30. kola Premijer lige Kristal Palas je savladao Bornmut 2:0, a izuzetno lep pogodak postigao je kapiten Luka Milivojević.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević

Palas je sav posao odradio u prvih 20-ak minuta. Bravu gostiju, koji se grčevito bore za opstanak i kojima je nasušno trebala pobeda u ovom meču, otvorio je reprezentativac Srbije u 12. minutu. Izuzetno je izveo slobodan udarac i Ramsdejl ništa tu nije mogao. Akcija kod drugog gola u 23. minutu bilo je nešto najlepše na ovom meču. Zaha je odlično bacio u prazan prostor Van Anholta, koji je sa mnogo osećaja ubacio loptu u šesnaesterac, a Aju iz prve plasirao u mrežu. Predivna akcija u tri poteza za 2:0.

Ekipa Roja Hodžsona itekako ume da čuva rezultat, što su pokazali i ovom prilikom, pa Trešnjicama nisu pružili ni najmanju šansu da im ugroze pobedu. Na kraju sigurna tri boda za goste sa Selhurst Parka.


Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading