Završnica LŠ u Lisabonu, a korona udara sve jače!

Autor:

Sport

20.06.2020

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završnica Lige šampiona biće odigrana u Lisabonu, ali prema poslednjim informacijama iz ove zemlje situacija sa koronavirusom je sve teža.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Mečevi četvrtfinala i polufinala, kao i finale biće trebalo bi da budu odigrani na stadionima Benfike i Portoa, ali mediji postavljaju pitanje da li bi drugi talas epidemije u Portugaliji mogao da ugrozi završnicu Lige šampiona.

Lisabon je izabran zbog relativno dobre zdravstvene situacije, ali se poslednji dan broj novozaraženih meri u stotinama, a od toga je oko 80 odsto u Lisabonu i okolini.

To u startu daje gotovo nikakve šanse navijačima iz inostranstva da doputuju na završnicu Lige šampiona, a veliko je pitanje i da li će domaći navijači i u kolikom broju moći da prisustvuju utakmicama.

Portugalija bi trebalo da bude domaćin i mečevima osmine finala, Mančester Siti – Real i Bajern – Čelsi ukoliko ne postoje uslovi da oni budu odigrani u Mančesteru i Minhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading