Barseloni samo bod u Sevilji, Real na -3 i utakmicu manje od Katalonaca!

Autor:

Sport

19.06.2020

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 30. kola španske La lige ekipa je Sevilje dočekala je Barselonu i baš je ovo bila utakmica u kojoj su se nadali navijači Real Madrida da Barsa može izgubiti koji bod. To se desilo. Bilo je 0:0 u meču koji je bio veoma tvrd, bez previše šansi i na jednoj i na drugoj strani.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najviše golova u karijeri dao je Sevilji, ali večeras ništa... Lionel Mesi

Počelo je šansom za Suareza čiji je udarac zaustavio Vačlik, a potom je i nakon slobodnog udarca Mesija Kounde izbio loptu sa gol linije. Ista situacija minut kasnije, s tim što je sada Vačlik dobro intervenisao.

Dosta nervoze na kraju prvog dela igre, Mesi se iznervirao jer je Karlos veoma jako krenuo ka Suarezu.

Argentinac se iznervirao i gurnuo u grudi Karlosa koji je kao pokošen pao na zemlju. Bez kartona za njih dvojicu, samo ga je kasnije dobio Buskets.

Sevilja nije pretila u prvom delu, ali je krenula ozbiljnije u drugom. Okampos je šutirao, Ter Štegen je dobro odbranio.

Samo minut kasnije, u 57. je Ter Štegen ponovo intervenisao tako što je odbranio udarac Munira.


Poslednjih dvadesetak minuta u igri je bio i Nemanja Gudelj koji je pomogao odbrani svog tima da izađe na kraj sa Mesijem i družinom.

Mesi je imao još jedan slobodan udarac, ponovo je prebacio živi zid, ovoga puta je golman Sevilje odlično reagovao i prebacio loptu preko prečke.

Ipak, utisak je da je Sevilja bila bolji tim u drugom delu igre, nije pomogao ni Grizman koji je ušao u drugom poluvremenu umesto Vidala, ostalo je 0:0 što najviše odgovara Real Madridu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading