(VIDEO) Murinjo protiv "bivših": Bergvajnov solo prodor i Brunov penal za remi u derbiju kola!

Autor:

Sport

19.06.2020

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema i Mančester junajteda remizirali su rezultatom 1:1 u velikom derbiju odigranom u Londonu u okviru 30.kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Totenhem - Mančester junajted

Gosti su prvi pripretili i to preko Markusa Rašforda koji je imao sjajnu priliku da nakon odbijene lopte postigne gol, ali je njegov udarac osujetio Ugo Ljoris.

Nakon duge lopte Ljorisa i izgubljene lopte na sredini terena za Mančester junajted, do nje se dokopao Stiven Bergvajn koji se uputio ka golu gostiju i pogodio za 1:0!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Stivena Bergvajna

Po jedna šansa na obe strane do kraja poluvremena, Rašford sa jedne, odnosno Son sa druge strane su bili nedovoljno precizni.


Ljoris je i dalje bio jedan od najboljih igrača na ovoj utakmici pošto je sjajno branio i u drugom poluvremenu, pre svega jedan udarac Marsijala u 67. minutu.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Viktora Lindelofa i Harija Kejna

Sve do 81. minuta nije bilo previše uzbuđenja, a onda penal za Mančester junajted.

Erik Dajer je nezgodno startovao, a Mos nije imao dilemu, pokazao je na belu tačku. Bruno Fernandeš je bio strelac bez velikih problema.



Do kraja nije bilo nekih velikih uzbuđenja, osim kod situacije kada je VAR pokazao da nema penala za Mančester junajted, ostalo je 1:1, rezultat koji ne odgovara ni jednima, ni drugima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Orijea i Freda

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading