(VIDEO) Sautempton lagano sa Noričem!

Autor:

Sport

19.06.2020

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Noriča poraženi su na startu 30. kola Premijerlige i to na svom stadionu od ekipe Sautemptona za 0:3 (0:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Norič - Sautempton

Prvi su pripretili "kanarinci", u šansi se našao Drmić već u devetom minutu, ali je traljavo odreagovao, odbrana je stigla da izblokira njegov pokušaj iz dobre pozicije.

U 34. minutu prva velika prilika na utakmici, propustili su da je realizuju gosti, Deni Ings je tukao iz dobre pozicije, ali je pogodio prečku.

Otišlo se na odmor bez golova, a Ingsu je samo četiri minuta u nastavku trebalo da se iskupi za promašaj iz prvog dela igre.


Dobio je loptu od Armstronga na ivici kaznenog prostora rivala, namestio se na udarac i raspalio po lopti, koju efektno smešta iza leđa Krula za 1:0.

 

 


Samo 10 minuta kasnije, novi udarac za domaćina, Ings dodaje loptu Armstrongu ovog puta, a ovaj preciznim udarcem povećava prednost "svetaca" na 2:0.

Usledio je pokušaj Vard-Prausa, ali je vezista bio izblokiran u poslednjem trenutku, da bi u 65. minutu "kanarinci" postigli pogodak, ali je on bio poništen zbog očiglednog ofsajda.

 

 

 

 


Potpuni nokaut domaćin je doživeo u 79. minutu, jako precizan udarac Nejtana Redmonda sa ivice kaznenog prostora i 3:0 za ekipu Ralfa Hazenhitla na "Kerou roudu".

 

 

 


Do kraja nije bilo promene rezultata, Sautempton je praktično prebrinuo borbu za opstanak, dok je Norič ostao zakucan na dnu tabele.

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading