Partizan ostaje bez Umara Sadika: Nigerijac menja zemljaka u Francuskoj!

Autor:

Sport

19.06.2020

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Umar Sadik nalazi se pred velikim transferom, a poslednje informacije kažu da je za njega zainteresovana ekipa Lila. Odličan nastup protiv Crvene zvezde podsetio je evropske klubove na sjajne partije iz prvog dela sezone i interesovanje za Nigerijca je obnovljeno.

RepublikaFoto: starsport
Umar Sadik u duelu sa Nemanjom Milunovićem tokom "večitog" derbija

Uoči večitog derbija glavni kandidat bio je Bešiktaš, a nakon derbija priključili su se pojedini belgijski klubovi, govorilo se i o Mančester junajtedu, a danas je stigla vest da još jedan klub iz takozvanih "liga petice“ želi napadača Partizana.

 

U pitanju je francuski Lil, koji u Umaru Sadiku vidi idealnu zamenu za Viktora Osimhena, takođe reprezenttvca Nigerije, koji iza sebe ima odličnu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport

Na 27 utakmica postigao je 13 golova i lako se može dogoditi da napusti klub, a na njegovo mesto, bar tako planiraju u Lilu, trebalo bi da dođe Umar Sadik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading