Potpisao Nikola Maksimović: Srbina čeka 1.500.000 evra po sezoni!

Autor:

Sport

19.06.2020

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Nikola Maksimović nakon odlične partije u finalu Kupa Italije potpisaće novi ugovor sa ekipom Napolija. Bivši štoper Crvene zvezde i Slobode iz Užica po dolasku Đenara Gatuza postao je jedan od ključnih karika tima. Odigrao je sjajan meč protiv Barselone u Ligi šampiona, a bio je jedan od najboljih na terenu u nedavnom finalu Kupa Italije protiv Juventusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Maksimović u duelu sa fudbalerima Barselone

Upravo je taj duel ubrzao proces novog ugovora.

Nikola Maksimović je vezan za Napoli još godinu dana, ali je izvesno da će saradnja biti produžena na obostrano zadovoljstvo.

Agent srpskog reprezentativca Fali Ramadani dobio je poziv sportskog direktora Napolija Đuntolija kako bi rešili Maksimovićevu budućnost u sadašnjem klubu.

Posle toga će uslediti zvanična realizacija. Ranije su italijanski mediji pisali da Nikolu Maksimovića čeka povišica i ugovor od 1.500.000 evra po sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Maksimović u duelu sa Romeluom Lukakuom

Momak iz Bajine Bašte trebalo bi da parafira ugovor do 2024. godine.

Nikola Maksimović je zablistao posle odlaska Karla Anćelotija i imenovanja Đenara Gatuza.  Ove sezone odigrao je 12 utakmica u Seriji A. Ostale je propustio zbog povreda i suspenzije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading