Novi detalji sukoba u Vukovaru: BBB napali "Delije" pa bežali od Srba, i "Grobar" branio navijače Zvezde protiv Hrvata

Autor: Telegraf.rs/Republika

Sport

19.06.2020

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vukovar je u četvrtak uveče 18. juna bio poprište pravog uličnog rata navijača! Naime, ogranak Bed Blu Bojsa iz Vukovara napao je Delije iz ovog grada, a ne Grobare, kako se prvobitno mislilo i kako su objavili hrvatski mediji.

RepublikaFoto: youtube.com/ivanjurić
Tuča navijača u Vukovaru

Kako Telegraf saznaje, pristalice Dinama iz Zagreba imale su dojavu o kretanju Delija iz Vukovara, te su ih napali dok su sedeli u jednom kafiću, naoružani motkama i bakljama.

Nastao je opšti haos, koji je dokumentovan i snimcima, a prema novim informacijama deblji kraj izvukli su hrvatski navijači, ali je povređenih bilo na obe strane.

Hrvatski mediji obavestili su da je u vukovarskoj bolnici posle tuče šest osoba zatražilo lekarsku pomoć, a privedeno je 16 učesnika tuče. Jedan teže povređeni je i među navijačima Zvezde.

Mediji su pisali o tuči Grobara i BBB zato što je jedan navijač Partizana, koji se našao na istom mestu u trenutku napada na Delije uskočio u pomoć srpskim navijačima i na kraju je uhapšen. Na osnovu njegovog hapšenja, mediji su zaključili da je u pitanju bio sukob Grobara i BBB.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading