Ronaldo skeptičan: Fudbal u Brazilu se vraća prerano

Autor:

Sport

19.06.2020

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo smatra da je nastavak brazilskog fudbala posle tromesečne pauze zbog pandemije korona virusa došao prerano.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo

 - Protivim se povratku brazilskog fudbala s obzirom na situaciju u kojoj se zemlja trenutno nalazi. Brazil sledi primere drugih zemalja u Evropi, ali ne uzima u obzir pandemiju - rekao je Ronaldo, prenose španski mediji.

Lokalna liga u državi Rio de Žaneiro postala je prva državna liga u Brazilu koja je juče ponovo startovala, a klubovi Fluminense i Botafogo suprostavili su se odluci o povratku.


- Brazil je na vrhuncu epidemije i greška je razmišlajti o povratku fudbala - rekao je čuveni Brazilac.

U Španiji, gde Ronaldo poseduje Real Valjadolid, prošle sedmice nastavljena je La Liga, a bivši napadač Barselone i Real Madrida istakao kako je to učinjeno tek nakon što se epidemiloška situacija popravila.

 - Špansko prvenstvo nastavljeno je kada smo imali potpunu sigurnost u gradovima i zajednicama i kada je broj zaraženih pao - zaključio je Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading