(VIDEO) Prvi put u istoriji srpskog fudbala: Dama deli pravdu na meču Prve lige Srbije!

Autor: telegraf.rs

Sport

18.06.2020

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put u istoriji jedna dama će deliti pravdu na utakmici saveznog ranga!

RepublikaFoto: youtube.com/Miroslav Đorđević
Jelena Cvetković

U pitanju je, u sudijskim krugovima dobro poznato ime, Jelena Cvetković, koja je delegirana da sudi meč Prve lige Srbije između Smedereva i kruševačkog Trajala, što je izuzetan uspeh i novi iskorak u karijeri ove devojke sa značkom FIFA.

- Jelena Cvetković će dobiti priliku da sudi utakmicu Prve lige Srbije, delegirana je za meč u Smederevu - sa zadovoljstvom konstatuje prvi čovek Sudijske komisije Milan Karadžić.

Tvrdi da je i njen uspeh posledica kvalitetnog rada i pažnje koju Fudbalski savez Srbije poklanja edukaciji arbitara.

- Radimo sve kroz afirmaciju naših sudija. Istina, uvek će biti nekih nevernih Toma, zlonamernih i manje dobronamernih, ali znamo svoj put i ne sumnjamo da ćemo zaista pravim radom napraviti da naša zemlja uvek ima dostojnog predstavnika u Evropi i Svetu - kaže Karadžić.

Inače, Jelenina sudijska karijera stalno ide uzlaznim tokom. Prve dve godine je sudila okružnu lilgu, pa je prešla na Nišku zonsku. Godinu dana kasnije već je sudila Zonu Jug i nakon dve godine krenula da sudi mušku Srpsku ligu (treći rang takmičenja), gde je već pet godina, ali i Superligu za žene, prenosi "Telegraf.rs".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading