(FOTO) U Zvezdi imaju uvek isto rešenje za sukobe u klubu: Svađaju se i biju, pa se grle i ljube!

Autor:

Sport

19.06.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukobi između igrača, trenera i rukovodstva u Crvenoj zvezdi u prethodnih pet godina uvek su imali identičan odjek u javnosti. Mediji bi objavili tekst o varnicama na relaciji između dva člana crveno-belih, a na Marakani bi usledila dobro uigrana reakcija. Dan kasnije zaraćene strane bile bi uslikane u strastvenim zagrljajima, sa lažnim osmesima, demantujući da postoji bilo kakav problem. Dakle, u Ljutice Bogdana se svađaju i biju, pa se posle grle i ljube kako bi se sačuvao imidž kluba. I to je legitimno, spada u domen kriznog marketinga, s tim što je s vremenom postalo providno i provaljeno, pa bi u Zvezdi mogli da razmisle o nekoj drugačijoj strategiji.

RepublikaFoto: youtube.com/fkcrvenazvezda
Lažni osmesi i dobra gluma... Dejan Stanković i Milan Pavkov

LOŠA SPREMA

Poslednji primer ovakve politike predstavlja spontani upad otpisanog Milana Pavkova u intervju trenera Dejana Stankovića. Portal Mocart sport 16. juna objavio je tekst da Stanković više ne računa na Pavkova zbog loše fizičke spreme i sukoba koji su imali. Već sutradan, njih dvojica nacrtali su se pred kamere i glumili najbolje drugare.

- Paki (Pavkov) upao je ovde. Ispričaj, Paki, kako smo se pobili - rekao je ironično Stanković, a ironičan je bio i Pavkov.

- Uh, bila je ozbiljna čarka. Šalu na stranu. Odnos u klubu između svih igrača i trenera je besprekoran - izjavio je napadač.

Leta 2016. mediji su preneli izjavu Francuza Tomasa Fibela, koji je oštro kritikovao napadača Uga Vijeiru. Spekulisalo se da su njih dvojica imali i fizički obračun na treningu.

- Moje razmišljanje je ako ne želiš da ostaneš, onda idi, u suprotnom, igraj. Da sam u toj situaciji i da ne znam da li ostaje, rekao bih klubu da me pusti da odem. Ne bih želeo da se takve stvari odražavaju na tim. Želeo bih da Vijeira bude čist u glavi i potpuno fokusiran - rekao je tada Fibel.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Sutradan je na Instagramu crveno-belih osvanula njihova zajednička slika na kojoj su nasmejani i zagrljeni, uz komentar: "Prazne priče, dobra atmosfera".

ZABRANA ULASKA

Novembra 2015. potpisnik ovih redova objavio je priču o tome kako je Miodrag Grof Božović zabranio Zvezdanu Terziću (tada direktoru u ostavci) ulazak u svlačionicu jer su imali drugačije ideje oko izgleda tima.

Sutradan su se njih dvojica u kafani uslikali sa pomenutim tekstom, uz lažne osmehe.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Zvezdan Terzić i Miodrag Božović

Da li su različiti mediji izmislili baš svaki od ovih sukoba ili se u Zvezdi ponavljaju kao papagaji, na vama je da procenite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading