Prijović definitivno odbio Zvezdu: Ne igra mu se u Srbiji!

Autor: Moca

Sport

18.06.2020

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadali su se navijači Crvene zvezde da bi Aleksandar Prijović mogao da predvovi napad srpskog šampiona naredne sezone, ali od toga neće biti ništa

RepublikaFoto: Telegraf/NemanjaPancic
Aleksandar Prijović

Imao je Dejan Stanković veliku želju da dovede kapitalno pojačanje na poziciji špica, ali je kako prenosi Mocartsport dobio negativan odgovor.

Član Al Itihada, koji je u odličnim odnosima sa Stankovićem, saopštio je bivšem vezisti Lacija i Intera da u ovom prelaznom roku nema ambiciju da se vraća u Srbiju, navodi pomenuti portal. 

Stanković je čak saopštio Prijoviću da je Crvena zvezda voljna da mu pokrije 40 posto osnovne plate iz Al Itihada, ali ni ta činjenica ništa nije promenila u razmišljanjima snažnog napadača.

Inače, Prijović je u fazi raskida ugovora sa Al Itihadom. Pokušava srpski napadač da izvuče što više novca, pošto je jasno da za njega više nema mesta u arapskom klubu. U Al Itihadu se nadaju da će ugovor biti raskinut na štetu našeg reprezentativca, koji je tokom boravka u Srbiji, tokom pandemije, prekršio pravolo o samoizloaciji. 

Prijović je pre izvesnog vremena odbio i ponudu Spartaka iz Moskve. Njegova ambicija je da se vrati u PAOK, sa kojim je osvojio titulu šampiona Grčke. 

Što se srpskog šampiona tiče, ponuđen je Zvezdi Argentinca iz Estudijantesa Mateo Retegi. Reč je o igraču Boke Juniors, koji bi došao na Marakanu na jednogodišnju pozajmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading