"Milioneri" se obrukali pred svojim navijačima, Leverkuzen prokockao 2:0!

Autor:

Sport

17.06.2020

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leverkuzen i Hofenhajm slavili protiv Kelna i Augzbura sa po 3:1, nervozna Borusija razočarala svoje navijače porazom od 2:0. Lajpcig prosuo vođstvo od dva gola protiv Fortune 2:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Borusija Dortmund - Majnc

Hofenhajm je blizu kvalifikacija za Ligu Evrope posle večerašnje pobede u gostima. Sva tri gola smo videli u drugih 45 minuta, Dabura je postigao dva gola u tri minuta, Izraelac je pogađao u 59-om i 62-om minutu.

Vargas je uspeo da smanji na 2:1 sedam minuta kasnije. Gosti ipak beleže važnu pobedu i zauzimaju poziciju sedam dva kola pre kraja.

U završnici gosti overavaju pobedu u 89. minutu, strelac je Bebu.

Bajer Leverkuzen je na pauzu otišli sa dva gola prednosti. Već u sedmom minutu Bender pogađa na asistenciju Bejlija, da bi Haverc povisio na 2:0 pet minuta pred odlazak na pauzu.


Keln pruža otpor posle pauze, Bornauv smanjuje na 2:1 u 59. minutu, ali tri boda ostaju kući za to se pobrinuo Dijabi golom u 83. minutu za konačnih 3:1

Majnc je iznenadio "milionere"! Domaći neprepoznatljivi na terenu, Vicel je imao šansu, ali odbrana gostiju dobro reaguje. Majnc stiže do prednosti posle prve ozbiljne šanse, Burkadart donosi vođstvo gostima u 33. minutu odličnim udarcem glavom.

Samo četiri minuta po povratku sa pauze 2:0 za Majnc. Mateta povisuje vođstvo gostiju iz penala koji je skrivio Pišček.


Imao je Majnc još par prilika za ubedljiviju pobedu, Dortmund dosta agresivan i nestrpljiv tokom drugog dela igre, ali bez rezultata. Narednog vikenda idu na noge Lajpcigu, ovo može biti odlučujući meč za poziciju broj dva u Nemačkoj.

RB Lajpcig i Fortuna Dizeldorf su remizirali 2:2.


"Bikovi" su napadali i imali inicijativu tokom većeg dela utakmice. Ipak tek u drugom delu igre domaći stžu do golova. Kampl je načeo goste u 60-tom minutu a Verner povisuje na 2:0 samo tri minuta kasnije.

Fortuna je uspela da smanji preko Skržibskog u 87. minutu,  a onda i izjednači preko Hofmana u 92. minutu. Neverovatna završnica za maltene prežaljenog iz Dizeldorfa.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading