Zvezda pravi spektakl!

Autor:

Sport

17.06.2020

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će u subotu od 19 časova i 15 minuta dočekati Proleter u okviru poslednjeg kola Superlige Srbije, takmičenja čiji je naš klub pobednik za tekuću sezonu.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Igrači Zvezde

"Delije" su imale svoju poruku za sve sipmatizere crveno -belih, koju prenosimo u celosti:

Svuda smo te pratili i verno bodrili, a sad je došlo vreme za slavlje. Zasluženo izvojevana titula kroz 30 teških izazova koje su naši fudbaleri, prvo predvođeni Vladanom Milojevićem, a potom i Dejanom Stankovićem, imali. 

 Crveno-bele vedete su zaslužile pune tribine i podršku u subotu, kada smo Vam spremili proslavu titule, kakva do sada nije viđena na ovim prostorima. To je ukupno 31. trofej državnog prvaka za klub čije su pristalice kroz istoriju pokazivale kako se voli Crvena zvezda i demonstrirali odanost u najlepšim, ali i najtežim trenucima.

 
Sigurni smo da će u subotnjem spektaklu svaki navijač koji odluči da dođe - otići kući sa stadiona nasmejan, srećan i ispunjen. Jer to je Crvena zvezda, a mi Vam spremamo nešto veliko.
 
Za sve tribine je ulaz besplatan. Napunimo Marakanu do poslednjeg mesta i pozdravimo naše šampioni, jer oni su to zaslužili!
 
Svi na stadion, igra Zvezda šampion!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading