Voždovac poziva navijače: Dođite da završimo sezonu pobedom

Autor:

Sport

17.06.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Voždovca sutra na svom stadionu dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice u okviru 30. kola Superlige Srbije, koje je ujedno i poslednje kolo u ovom skraćenom i nesvakidašnjem izdanju našeg elitnog takmičenja. Utakmica počinje u 21 čas, a ulaz je slobodan za posetioce.

RepublikaFoto: FK Voždovac
Marko Ilić

Voždovac ovaj meč dočekuje na 8. mestu tabele, dok je Radnik na 12. poziciji, te ovaj meč neće imati preveliki takmičarski značaj, osim što će obe ekipe imati imperativ pobede u poslednjem kolu kako bi u što boljem raspoloženju dočekali kratku pauzu koja nas očekuje pred početak naredne sezone.

Zmajevi dočekuju završnicu Superlige osokoljeni sa tri uzastopne pobede. Ohrabruje činjenica da su u ova tri meča pobede izvojevane sa timom koji je u proseku bio star tek nešto više od 20 godina.

Da će Zmajevima biti od krucijalne važnosti da ostvare četrvrtu pobedu zaredom i to pred svojim navijačima u poslednjem meču sezone potvrđuje i golman Marko Ilić

– U sutrašnjem meču će nam pobeda biti imperativ. Sa jako mladim timom smo ostvarili tri uzastopne pobede, i vreme je za još jednu koja će nam pomoću da u što boljem raspoloženju odemo na pauzu – počeo je Ilić.

Jedan od najboljih igrača Voždovca u protekloj sezoni bio je upravo Ilić koji je svojim bravuroznim odbranama u više navrata pokazao da je u ovoj sezoni izrastao u najboljeg golmana Superlige bez premca. Golman mlade reprezentacije pokazao je i da će Srbija u budućnosti moći da se osloni na njegove golmanske kvalitete. On je poslao poruku navijačima da podrže 'Zmajeve' u sutrašnjem meču.

– Sutra iza sebe ostavljamo jednu, moglo bi se reći, uspešnu sezonu. Kako za ceo tim, tako i za mene privatno. Prvi deo sezone bio je jedan od najboljih u istoriji Voždovca, a kada bi se tabela sutra delila igrali bi u plej ofu, što je i bio naš cilj početkom sezone. Sada je cilj da se sutra pred svojim navijačima pokažemo u što boljem svetlu, ostvarimo četvrtu pobedu u nizu i ispratimo ovu sezonu sa osmehom zajedno sa našim navijačima. Znam da je kapacitet stadiona ograničen zbog posebnih mera, ali pozivam sve koji budu mogli da dođu sutra na stadion Voždovca da pobedimo zajedno – jasan je bio Ilić.

Prisustvo publike biće dozvoljeno na sutrašnjem meču pod posebnim uslovima. Cvi posetioci će na stadionu morati da sede na zapadnoj tribini uz poštovanje distance i propisanih preporuka za ponašanje zbog sprečavanja širenja Koronavirusa. Naime, kapacitet stadiona je dodatno smanjen, a za navijače će biti otvorena samo zapadna tribina za koju se karte neće prodavati, već će moći da se preuzmu na info pultu šoping centra Stadion. 

Karte će moći da se preuzmu na sam dan utakmice, od 10 časova pa do početka utakmice koja počinje u 21:00, ili do momenta kada sve karte budu podeljene. Zbog ograničenog kontigenta karata pozivamo sve navijače da što ranije dođu u Šoping centar Stadion i preuzmu svoje karte.

Jedno punoletno lice će uz ličnu kartu moći da preuzme maksimum DVE ULAZNICE, a deci do 7 godina nije potrebna ulaznica za ulazak na ovu utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading