Bivši selektor "vatrenih" otvorio dušu: Hrvati su se plašili utakmice sa Srbijom!

Autor:

Sport

16.06.2020

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor Hrvatske Igor Štimac govorio je o borbi da dođe do čelne pozicije fudbalskog Saveza te zemlje, ali i o mečevima sa Srbijom. On je do 2012. do 2013. godine bio selektor "vatrenih". Kaže da se samo on nije plašio meča sa Srbijom. U Beogradu je bilo 1:1, dok je u Zagrebu domaćin slavio sa 2:0.

Igor Štimac

- Kad se događalo sve ono oko selektora u to vreme pred Svetsko prvenstvo u Brazilu bila je jedna vrlo specifična situacija i u mom domu, ja sam bio suspendovan i nisam mogao da se bavim fudbalom u naredne dve godine nakon izbora, to sam dobio od HNS-a jer sam se usprotivio. Ja sam im bio izlaz jer sam znao da su se u HNS-u silno bojali poraza od Srbije, a ja nisam. Video sam tu izlaz za sebe i ljude, nismo uspeli - kazao je za "Sportklub" Igor Štimac.

On je na izborima za predsednika HNS svojevremeno izgubio od Vlatka Markovića i to za jedan glas.

Igor Štimac tvrdi da tada nije izgubio ni od Mamića, ni od Šukera, a najmanje od Markovića.

- Nisu mene porazili Mamić, Šuker ili Marković, najmanje Vlatko koji je tad već bio dosta bolestan. Mene je porazila korumpirana država, to svi znaju. To nije bio moj poraz, nego države u kojoj živimo - istakao je nekadašnji selektor "vatrenih".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading