Oprošten mu skandal: Vinčić pao s Ajfonkom, a u sredu opet deli pravdu!

Autor:

Sport

16.06.2020

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski sudija Slavko Vinčić u sredu će ponovo deliti pravdu na terenima u Sloveniji, što ne bi bilo ništa čudno da pre nepunih mesec dana nije uhapšen u aferi u vezi sa prostitucijom, drogom i oružjem. Naime, iskusni slovenački arbitar pao je 28. maja nadomak Bijeljine zajedno sa starletom Tijanom Ajfon i još 33 osobe, kao deo međunarodne kriminalne grupe, a u sredu će suditi meč Aluminij - Tabor Sežana.

Pomilovan! Slovenački sudija uhapšen sa kurvama,drogom i oružjem

Protiv Vinčića očigledno nije pokrenut postupak i druge istražne radnje jer da je tako, on sigurno ne bi bio delegiran kao neko ko sudi mečeve sa FIFA i UEFA znakom, uključujući i Ligu šampiona.

Njemu je, očigledno, progledano kroz prste, a olakšavajuća okolnost je očigledno bila to da su istražni organi poverovali u njegovu priču da se na ranču tokom hapšenja zatekao slučajno na nagovor prijatelja, te da Tijanu Ajfon i ostale nije poznavao odranije.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Tijana Ajfon

- Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude i nakon toga su me pustili, tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju - rekao je Slavko posle hapšenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavko Vinčić

Osim Vinčića, i većina ostalih uhapšenih je puštena na slobodu, dok je Tijani određen jednomesečni pritvor.

Osmoro uhapšenih je u utorak, dan pre sudijinog povratka na teren, predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, kako je potvrdio MUP Republike Srpske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading