Golman Zvezde žestoko opleo po Vuletiću! Borjan: Profesor voli muška tela!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi rat između potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića i fudbalera Crvene zvezde! Ovog puta na meti čelnika kluba iz Humske i profesora Pravnog fakulteta našao se čuvar mreže i kapiten crveno-belih Milan Borjan. Vuletić je Borjana nazvao poturicom, gastarbajterom i izbeglicom koji je nekad sanjao da zaigra za Partizan, ali mu i iskusni golman nije ostao dužan.

RepublikaFoto: Društvene mreže
Vesela družina... Profesor Vuletić sa prijateljima

Borjan je indirektno poručio da profesor Vuletić koristi službeni položaj kako bi uživao sa mladim muškim telima, aludirajući na njegovu seksualnu orijentaciju.

- Poturica, izbeglica, gastarbajter... Sve te pojmove kojima me vređa profesor razumem, ali ove termine novijeg doba ne mogu da razumem. Da li neko može da mi objasni termin i značenje reči homofob? Čitam da je značenje reči homofob u stvari prikriveni homoseksualac koji može težiti ka poslovnim pozicijama sa kojih može da posmatra mlada muška tela. Hm... I to je legitimno - napisao je Borjan na Instagramu.

Foto: printscreen/instagram.com/borjan_milan_official

Svemu je prethodila zapaljiva izjava Vuletića na Milanove komentare da je Zvezda zaslužila titulu prvaka Srbije.

- Ovaj, u dva derbija istumbani kanadski reprezentativac na privremenom radu u Zvezdi, najavljuje da će njegov klub biti i dalje šampion, igrali oni dobar fudbal ili ne. Uz to, ovaj kanadski gastarbajter, navodno, je ponosan na osvojenu šampionsku titulu koju je sanjao kao dete. Budući da je 2016. godine izjavljivao da bi sve dao za Partizan i priliku da zaigra u njemu, na Borjana se samo odnose ove Simovićeve reči: "Ako je Turčin krvav do lakata, Srbin mora biti do ramena. Poturici niko ne veruje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading