(FOTO) Zvezda uvela cenzuru posle poraza od TSC!

Autor:

Sport

16.06.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u nedelju uveče na Gradskom stadionu u Senti doživela poraz od Topolskog sportskog kluba (TSC) sa 2:1 (1:0), što je drugi vezani neuspeh Beograđana, budući da ih je u sredu nadigrao i Partizan u polufinalu Kupa (1:0) u Humskoj, pa su crveno-beli iz nemoći pribegli cenzuri. Naime, nakon još jedne utakmice u kojoj su ogoljene gotovo sve mane limitiranog tima Dejana Stankovića (41), u klubu su se odlučili na nesvakidašnji i dosad nezabeležen potez - na društvenoj mreži Instagram ukinuli su mogućnost navijačima da ostavljaju komentare posle meča sa TSC.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice TSC - Crvena zvezda

Narodna izreka po kojoj se u dobru ne treba uzdignuti, a u zlu ne poniziti očigledno je strana delu Zvezdine mašinerije zadužene za vođenje društvenih mreža, pa su tako onemogućili glas javnosti i kritike na društvenoj mreži na kojoj klub iz Ljutice Bogdana ima čak 400.000 pratilaca.

Foto: prinstcreen/instagram.com/crvenazvezdafk
Pre završetka utakmice dozvoljeni komentari...

Tačno je da će crveno-beli ubedljivo osvojili šampionsku titulu sa 11 bodova više od drugoplasiranog Partizana i da meč u Senti nije imao rezultatski značaj, ali neadekvatan pristup i ozbiljan problem u realizaciji došli su kao so na još nezaraslu ranu zarađenu u novoj derbi-blamaži.

Foto: prinstcreen/instagram.com/crvenazvezdafk
Posle završene utakmice zabranjeni komentari!

Biti dostojanstven u porazu oduvek je bila odlika velikih klubova, ali poslednji potez sa onemogućavanjem komentara na Instagramu je manir malih i sujetnih, a to bivši prvak Evrope i sveta nije i ne sme da bude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading