Levandovski je zbog JEDNE OSOBE želeo u Real

Autor:

Sport

15.06.2020

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljski napadač Robert Levandovski ove sezone igra u neverovatnoj formi u dresu Bajerna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Levandovski

Levandovski je u dosadašnjem delu prvenstva u svim takmičenjima postigao čak 45 golova i pokazao da je sa razlogom trenutno jedan od najboljih napadača na svetu.

Poljak je u Bajern stigao na leto 2014. godine iz Borusije Dortmund kao slobodan igrač i pokazao se kao veliko pojačanje. Sa Bavarcima ima saradnju na još tri godine i nakon ovakve sezone teško je da će ga pustiti da napusti klub.

Nemački mediji objavili su danas da je Levandovski, kada mu je istekao ugovor sa Dortmundom, bio odlučan da karijeru nastavi u Real Madridu.

Njegov bivši agent Ćezare Kučarski otkrio je da su tog leta pregovarali sa Realom i Bajernom i da je Levandovski više hteo da ide u kraljevski klub.

 - U jednom trenutku pregovora nije hteo da potpiše ugovor sa Bajernom i želeo je da ide u Real samo zato jer je Kristijano Ronaldo tamo igrao. Uspeo sam da ga uverim da treba da bude prvi napadač u velikom klubu i da pored Karima Benzeme to u Realu ne bi bio. Otišao je u Bajern i nije se pokajao zbog toga jer je tamo već godinama glavni igrač - rekao je Kučarski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading