Luka otkrio planove: Još dve godine ovako...

Autor:

Sport

15.06.2020

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski kapiten Luka Modrić dao je intervju za italijansku Gazettu delo Sport u kojoj se dotakao Kristijana Ronalda, svog bivšeg saigrača iz Real Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović i Luka Modrić

Mnoge je zanimalo u kakvom su odnosu Portugalac i Hrvat budući da Ronaldo 2018. nije Modriću uputio javnu čestitku zbog osvajanja Zlatne lopte.

Smatra se kako je to žestoko udarilo na ego Juventusove zvezde koja je u junu 2018. iz Reala otišla u Italiju.

 - Razgovor o Ronaldovim kvalitetima čini mi se trivijalan, on je među najboljima ikad. Nedostajali su nam njegovi golovi i karakter. Kristijano je uvek želeo pobedu, motivisao nas je i gurao do reakcije. Kao osoba je za deset, ima veliko srce i uvek je spreman da pomogne onima kojima je to potrebno.

 - Siguran sam da mogu još dve godine da igram na visokom nivou. Želim da završim karijeru u Realu, ali to će zavisiti od kluba - rekao je Modrić.

Prošloga leta Modrić je bio u pregovorima sa Zvonimirom Bobanom koji je bio jedan od čelnika Milana. Navodno je sve bilo blizu realizacije, a onda je Boban napustio klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 - Boban mi je idol i poput oca. Kad sam bio dečak, imao sam crveno-crni dres i zamišljao sebe kao fudbalera Milana. Ipak, išao sam drugačijim putem. Kada stignete u Real, teško je zamisliti se negde drugde.

Fudbalera Rome Nikola Zaniola smatra najvećim italijanskim talentom, a najvećim svetskim Francuza Kilijana Mbapea.

 - Mbape ima sve za dominaciju, a mislim da bi napravio skok u kvalitetu da igra prvenstvo u kojem njegova ekipa ne pobeđuje tako lako - smatra Modrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading