Golman italijanskog velikana na ceni: Lampard u "ratu" sa bivšim trenerima Junajteda!

Autor:

Sport

14.06.2020

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelsi je perfektno krenuo sa transferima. "Plavci" su ozvaničili saradnju sa Zijehom, čeka se potvrda za Vernera dok će pregovori oko Haverca potrajati, ali se kreću ka pozitivnom ishodu. Ipak Frenk Lampard ne planira da stane tu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Lampard

Legendarni fudbaler, a sada trener tima iz Londona traži i golmana. Tokom sezone su se na golu "plavaca" smenjivali Kepa i Kabaljero.

Mlađi Španac je imao problema sa autoritetom u prošlosti, dok je Vili već veteran.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kepa Arizabalaga

Pominjao se Andre Onana iz Ajaksa, ali engleski klub se navodno raspituje i za Pau Lopeza.

Golman Rome je došao u Rim prošlog leta iz Real Betisa za sumu od 25 miliona evra, navodno sada "vučica" traži četrdeset za njegovu prodaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Onana

Cenu bi moglo da podigne i interesovanje gradskih rivala Čelsija, Totenhem i Vest Hem su u sličnom problemu sa golmanima.

Murinjo ima Ljorisa, ali iskusni Francuz je sve skloniji kiksevima a i povredama dok prave alternative među "pevcima" nema.

Pau Lopez

"Čekićari" imaju fenomenalnog Fabijanskog, ali Poljak već ima 35 godine i ugovor do 2021. godine. Bivši golman Arsenala je imao par povreda tokom sezone, jasno da Vest Hemu treba obnova pozadi.

Videćemo kakva je odluka Lopeza i Rome, da li će Španac posle tek jedne sezone napustiti Italiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading