Rajković ima dve sjajne ponude, na koju će stranu?

Autor:

Sport

14.06.2020

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Rajković je minulog leta pojačao redove francuskog Remsa, u koji je stigao iz Makabija za pet miliona evra.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Rajković

Oduševio je srpski čuvar mreže u jednoj od najjačih evropskih liga, bio je najbolji golman takmičenja i jedan od najboljih u čitavoj Evropi, primio je samo 18 golova na 27 nastupa u Ligi 1, u čak 12 navrata nije vadio loptu iz mreže.

Odbranio je četiri od pet penala sa kojima se susreo, jedan je od najzaslužnijih za to što će Rems igrati u jednom međunarodnom takmičenju (Liga Evrope) prvi put još od sezone 1962/63.


Njegove dobre partije nisu promakle ni najvećim evropskim klubovima, pa bi tako Rajković nakon jedne fantastične sezone u Remsu mogao da promeni sredinu.

Kako prenosi izraelski portal "Walla", sve je izvesnije da će bivši golman Crvene zvezde promeniti sredinu ovog leta, kako su za njegove usluge interesovanje pokazali Sevilja i Milan.

Andalužani traže novog golmana, nisu prezadovoljni Vaclikom, pominjalo se da će platiti klauzulu za Švolova iz Frajburga, ali izgleda da je Monći pronašao bolje rešenje.


Što se tiče Milana, šuška se da bi Điđi Donaruma mogao da promeni sredinu, klubu je potreban novac, a izvesno je da se ponovo neće dokopati Lige šampiona, što bi moglo da natera prvog čuvara mreže italijanske reprezentacije da zatraži promenu sredine.

Tako bi Rajković mogao da bude idealna zamena za Donarumu, procena je da bi Rems za usluge srpskog reprezentativca mogao da traži oko 10 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading