Šuker demantovao navode da Anćeloti preuzima Hrvatsku

Autor:

Sport

19.10.2017

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeknula je vest koju je doneo italijanska "Gazeta delo Sport" da je Karlo Anćeloti u pregovorima oko preuzimanja reprezentacije Hrvatske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Davor Šuker demantovao medije

U sportskom listu se istiiče da HNS nudi Italijanu jednokratni aranžman, da "kockaste" vodi na Svetskom prvenstvu u Rusiji, naravno ako Hrvati uspeju da prođu Grke u dvomeču baraža (9. i 12. novembra).

Predsednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, demantovao je ovakve navode.

– Razočaran sam što je svetski ugledni medij kao što je "Gazeta delo Sport" izvor ovakve dezinformacije, kakvu obično plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo da kažem da je selektor Hrvatske Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u baražu za Svetsko prvenstvo.

Navikli smo da većina hrvatskih medija požuri da prenese ovakvu neistinu – kod nas svaka vest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapažen prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novo, ali mi ćemo nastaviti da radimo u interesu hrvatskog fudbala. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu - izjavio je predsednik HNS-a Davor Šuker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading