Iskreni Savo Milošević: Milionske ponude stigle u Humsku, nisu u fokusu samo Sadik i Stevanović!

Autor:

Sport

13.06.2020

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod vođstvom Sava Miloševića, Partizan je vezao četiri "večita" derbija bez primljenog gola i na pragu je petog uzastopnog trofeja u Kupu Srbije. Kao što je poznato, brojni igrači crno-belih, a pre svih Umar Sadik i Filip Stevanović, imaju ponude raznih klubova, ali nisu jedini, kaže trener tima iz Humske ulice.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana sa "Grobarima"

- Nije Sadik jedini igrač za kog imamo ponude. I pre derbija smo imali ponude. Nama je ovaj derbi dosta dobro došao, jer je Evropa gledala meč i videla pravi kvalitet mojih igrača. Nećemo imati problem kada je u pitanju prodaja, moramo da budemo pametni. Ako se desi da prodamo nekoga, to će biti jedan igrač kako bi imali finansijski mir. Ali ako neko ode, doći će adekvatna zamena - rekao je Savo Milošević u Jutarnjem programu televizije "Prva".

Uz pomenuti tandem, neimenovani klubovi pokazali su interesovanje i za Sejdubu Sumu i Takumu Asana.

- Imamo ponude za Sumu i Asana, što malo ljudi zna. Svi naši stranci i klinci su na dobrim cenama. Mi smo trenutno u situaciji kada smo uspeli da izađemo na "zelenu granu" i ne moramo po svaku cenu da prodajemo. Prelazni rok traje do 1. oktobra i imamo dovoljno vremena da razmislimo šta je najbolje - istakao je strateg crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Trener Partizana se osvrnuo i na derbi, pošto kako kaže "nije imao dovoljno vremena da analizira posle utakmice".

- Nisam imao prilike da kažem na konferenciji da je ova utakmica bila dosta dobra i kvalitetna. Mi smo iznad evropskih mečeva istrčali ovu utakmicu, Zvezda je u velikom meri odgovorila. Nije bilo puno golova, ali nije bila ni zatvorena utakmica. Mi smo po logici više napadali, jer imamo ofanzivniju ekipu i igrali smo na našem terenu. A ako želite da igrate ofanzivno, onda morate da dovedete profil igrača koji imaju ofanzivne karakteristike i tako razmnišljaju. Da imaju brzinu, hitrinu i eksplozivnost - zaključio je Savo Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading