(VIDEO) "Delije" su u Beogradu navijale za Dinamo: Došli su nam na trening i rekli JE*ITE IM MAJKU GROBARSKU!

Autor:

Sport

13.06.2020

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji hrvatski fudbaler Igor Cvitanović prisetio se dolaska u Beograd sa ekipom Kroacije (sadašnji Dinamo Zagreb) na duel protiv Partizana.

RepublikaFoto: Todor Petković
"Delije"

Na leto 1997. godine je putem žreba određeno da će se u kvalifikacijama za Ligu šampiona susreti Partizan i Kroacija (kako se tada zvao Dinamo Zagreb).

Partizan je u Beogradu bio bolji i pobedio sa 1:0, da bi u Zagrebu izgubili od Kroacije na punom "Maksimiru"sa ubedljivih 5:0.

Igor Cvitanović je tada igrao za Kroaciju i prisetio se kako je izgledalo gostovanje Zagrepčana u Beogradu protiv Partizana.

- Došli smo u Beograd i dočekali su nas navijači Zvezde koji su se pojavili kako bi pozdravili Roberta Prosinečkog i Gorana Jurića, nekadašnje Zvezdine igrače. Oni su žive igračke legende Zvezde i oni su morali da ih pozdrave. U jednom trenutku su rekli j****e im majku grobarsku. Toliko o antagonizmu velikih rivala, tako je i kod nas sa Dinamom i Hajdukom. Oni su kao zvezdaši navijali za nas umesto za svoje Srbe. Ovo što se događa u Hrvatskoj je kamilica - kaže Igor Cvitanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading