Ibrahimović verbalno napao direktora Milana!

Autor:

Sport

13.06.2020

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan u 2019. i Milan pre korone dva su različita sveta. Ne samo što je podigao igru kluba, Ibrahimović je pozitivno uticao na druge fudbalere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Šveđanin je u Milan došao u januaru kao spasilac na nagovor Paola Maldinija. On je potpisao ugovor na pola godine plus jednu, ali malo je verovatno da će ostati još jednu sezonu.

Ivan Gazidis, jedan od čelnika Rosonera, posetio je u Milanelu igrače uoči polufinala Kupa protiv Juventusa. Umesto da ih motiviše i poželi im sreću, Gazidis je igračima poručio da će im smanjiti plate za 50 posto. To baš nije najbolje leglo Ibrahimoviću koji je napao Gazidisa jer je tek sada odlučio da poseti igrače i da klub nema jasan plan za razvoj i ideje koje će im pomoći da se vrate na stare staze slave.

Šveđanin je u Milanu igrao od 2010. do 2012. i doneo im je titulu Serije A. Ibra uvek teži najboljem, tako i ovaj put, ali situacija na San Siru totalno je drugačija od one pre osam godina kada je Milan imao jaču ekipu. 

I drugi igrači priznali su da im je lakše da igraju sa Šveđaninom, a u osam susreta postigao je tri gola. Ipak, Uprava kluba radi sve samo da ga se reši. 

Poslednji sukob Gazidisa i sjajnog napadača je i najsvežiji dokaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading