Vazura razjasnio gungulu oko finala Kupa Srbije!

Autor: mondo.rs

Sport

12.06.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo se pojavila nezvanična informacija da Partizan i Vojvodina neće moći da igraju finale Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić", a onda je novosadski klub predložio neutralni teren ili "kuglice".

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vazura

Direktor Partizana Miloš Vazura kaže, međutim, za "Mondo.rs" da nikakva odluka još nije doneta kada je u pitanju domaćinstvo finala.

- Vidim da se spekuliše gde će se igrati, pa moram da kažem – finale se igra u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije, on je domaćin finala. Nisu domaćini ni Partizan ni Vojvodina. Koliko sam ja video, po propozicijama treba da se igra u Beogradu- rekao je Vazura, a onda naglasio:

- FSS donosi odluku. I da se igra na Partizanovom stadionu, Partizan ne bi bio domaćin; da se igra na Vojvodininom, ona ne bi bila domaćin. FSS je domaćin- rekao je Vazura.

Ipak, neke želje i mišljenja postoje…

- Mi mislimo, pošto je u pitanju Kup Srbije, da treba da se igra u glavnom gradu Srbije- rekao je funkcioner Partizana.

RepublikaFoto: Starsport

Vazura je rekao da nema nikakve informacije kada je u pitanju izbor stadiona.

- Ja nemam informaciju da je Zvezda zvanično odbila ili prihvatila da se igra kod nje, ili čak i da je dobila dopis da treba da se igra tamo. Prepustimo to FSS-u i sačekajmo, više će se znati narednih dana- rekao je Vazura za "Mondo.rs".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading