Nikolić poslao zvaničnu ponudu za miljenika "Grobara"!

Autor:

Sport

12.06.2020

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić blizu je prvog pojačanja na klupi Lokomotive iz Moskve, a u pitanju je ljubimac navijača Partizana Stevan Jovetić

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Naime, prema pisanju ruskog "Sport ekspresa", Moskovljani su uputili zvaničnu ponudu Jovetiću, a spemni su da izdvoje 3.5 miliona evra na godišnjem nivou. Uz to, ugovor bi bio potpisan na tri godine.

Podsećanja radi Monako je ostao bez mesta u Evropi, s obzirom da je šampionat Francuske prekinut. Ekipa iz Kneževine je napravila transfer listu, na kojoj nije bilo reprezentativca Crne Gore, ali s obzirom na veliko interesovanje Lokomotive koja će se u nastavku šampionata Rusije boriti za mesto u Ligi šampiona, jasno je da realizacija transfera nije nemoguća, naprotiv.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stevan Jovetić na pragu Lokomotive

Istovremeno, Marko Nikolić i Lokomotiva žela da angažuju hrvatskog internacionalca Milana Badelja, koji brani boje Lacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading