Zemljotres u Humskoj: Mančester junajted hoće Partizanovog junaka "večitog" derbija!

Autor:

Sport

12.06.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija Umara Sadika u pobedi protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije (1:0) nije promakla brojnim skautima evropskih klubova koji su bili u Humskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Navodno ga prate Lil i Valensija, ali mediji sa Ostrva donose pravu senzaciju. "San" piše da Umara Sadika želi i slavni Mančester junajted, koji ga je pratio protiv Zvezde.

Sadik nije postigao gol u derbiju, ali je zadavao velike probleme odbrani Zvezde, poslao je po burek Degeneka pre asistencije za pobedonosni gol Natha.

Nigerijski napadač oduševio je navijače, a izgleda i "đavole". "San" takođe piše da su ga pratili još Milan, CSKA i Spartak, a podsećaju da je Ole Gunar Solskjer mogao da se uveri u kvalitete Umara Sadika još jesenas.

Partizan i Mančester junajted sastali su se u grupnoj fazi Lige Evrope, kada su oba duela pripala "crvenim đavolima", a visoki napadač iz Nigerije nije uspeo da se upiše u strelce u Humskoj i na "Old Trafordu", ali je zato postigao četiri gola protiv Astane.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik na "večitom" derbiju

Umar Sadik ove sezone ima u statistici 17 golova i 16 asistencija, na meti je brojnih klubova, pa će Parizanu biti vrlo teško da ga zadrži tokom leta. 

Nigerijac je stigao letos na pozajmicu iz Rome, a crno-beli su ga otkupili za 1.700.000 evra. Do sada je igrao za Speciju, Lavanjese, Romu, Bolonju, Torino, Bredu, Rendžers i na kraju Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading