(FOTO) Pomozi, bože: ZVEZDAŠI MOLE SVEVIŠNJEG ZA POBEDU NAD ARSENALOM!

Autor:

Sport

19.10.2017

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće jedan od najbitnijih duela u poslednjih nekoliko sezona. Nije mala stvar kad na noge dolazi Arsenal, a koliko je crveno-belima stalo da pobede, vidi se i po fotografiji koju je na Instagram okačio Vujadin Savić.

On je sa saigračima Markom Gobeljićem i Filipom Stojkovićem otišao u Hram Svetog Save na Vračaru da bi zapalili sveću i pomolili se bogu pred istorijski meč protiv engleskog velikana. Savić se takođe zahvalio bogu što im je omogućio da uživaju na večerašnjem susretu protiv Arsenala u istinskom spektaklu.

Zanimljivo je da je ovu njegovu objavu lajkovao i sadašnji igrač Partizana Ognjen Ožegović, koji će očigledno svim srcem biti uz nekadašnji klub.

Pored toga, sreću su igračima Crvene zvezde poželeli još i folk pevači Nikola Rokvić i Ana Sević.

Videćemo kako će da upali ovaj plan Zvezdinih fudbalera i koliko će imati sreće na meču sa Arsenalom, koji počinje od 19 časova na rasprodatom "Rajku Mitiću".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading