Kako će se sada "oprati"? Prijović zbog noćnog provoda prekršio kućni pritvor!

Autor: kurir.rs

Sport

11.06.2020

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović je snimljen u noćnom izlasku. Ništa to ne bi bilo čudno da mu isti nije zabranjen!

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Prijović

Aleksandar Prijović napravio je prestup u sredu uveče i pojavio se na nastupu Aleksandre Prijović na jednom splavu i pored toga što je osuđen na tromesečni zatvor, koji mora da izdržava u svojoj kući.

Njemu je dozvoljeno da svakog dana na određeni broj sati odlazi u šetnju, ali kako saznaje "Kurir.rs", to ne važi tokom noći, već samo danju. To znači da je Prijović grubo prekršio pravila, a advokat Nebojša Perović objasnio je da li ga zbog toga očekuje sankcije.

- U slučaju da osuđeno lice samovoljno napusti prostorije u kojima izdržava kaznu kućnog zatvora u trajanju preko šest časova ili dva puta u trajanju do šest časova, poverenik odmah obaveštava sud koji je doneo presudu da je osuđeni samovoljno napuštao prostorije.

Sudija koji je doneo prvostepenu presudu bez odlaganja, a najkasnije u roku od 24 časa, doneće rešenje da osuđeno lice ostatak kazne zatvora izdrži u zavodu za izvršenje zatvora i izdaje poternicu za osuđenim licem - rekao je on, što je potvrdila i njegova koleginica Vesna Golubović.

- Ukoliko bi se utvrdilo da je zaista samovoljno napustio stan u kojem sprovodi navedeni vid kazne, sud bi odredio da ostatak kazne izdrži u ustanovi za izvršenje kazne zatvora - kaže Golubovićeva.

Podsetimo, Prijović je uhapšen sa više osoba trećeg aprila jer ih je policija zatekla u lobiju jednog hotela, čime su prekršili mere zabrane okupljanja javnom mestu tokom vanrednog stanja i pandemije koronavirusa. Fudbaler je sutradan priznao krivicu i osuđen je na tri meseca zatvora koje bi trebalo da izdržava u kućnim uslovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NIKOLAKRAJINALONDON

13.06.2020 16:45

Svaka zatvorska jedinica ima kupatilo i sapun to nije nikakav problem.