Milojevićeva želja neposredno pred "večiti" derbi: Šta bi rekao Dekiju?

Autor:

Sport

10.06.2020

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, održao je predavanje studentima Visoke sportske i zdravstvene škole. Ali, nije mogao da ne prokomentariše večerašnji duel!

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević i Dejan Stanković

Predavanje je organizovano pod nazivom "Savremeni trener – menadžer, fudbal u Srbiji, mogućnost i tendencije", a Milojević je za početak imao poruku za sve prisutne.

- Jednog dana sigurno će na ovom mestu gde ja sada sedim sedeti neko od vas. Želim vam da radite nešto lepo, da radite ono što volite i da budete uspešni u tome. Trenerski put je jako težak ali ja sam ga odabrao jer sam želeo i nisam hteo da odustajem od svoje želje. Morate da budete mudri i ne smete da budete isključivi- rekao je Milojević.

Za svoju trenersku karijeru u Crvenoj zvezdi, istakao je da je sredina bila specifična, ali ne Crvene zvezde već sredina u kojoj živimo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Mnogi su smatrali da sam lud što sam to prihvatio ali meni je to bio znak da treba da budem tamo. Život me je naučio da morate da imate iskušenja da biste napredovali. Bilo je puno negativne energije ali uspeo sam da je preusmerim u pozitivnu veru. Morate da verujete u nešto, da radite na tome. Mogu da kažem jednostavno i da sam imao sreće ali sreća mora da se zasluži. Kao trener, trenutno u Saudijskoj Arabiji, shvatio sam da morate da priđete igračima na pravi način. Oni su vaše oruđe za rad, u početku sam očekivao da se oni prilagođavaju meni ali u stvari je umetnost prilagoditi se njima.

Jedna od tema bio je i večerašnji "večiti" derbi.

- Nisam se čuo sa Dejanom Stankovićem, a i ne bih mu ništa rekao i da jesam. Deki je dobar čovek, cenim ga i Zvezdi želim sve najbolje. Derbi je svetkovina i najbitnije je da prođe bez incidenata. Verujem da će večeras sve biti super, a za koga navijam nema potrebe da vam govorim- zaključio je bivši trener crveno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading