Al Itihad preuzeo radikalan potez: Hoće li Prijović tužiti Arape?

Autor:

Sport

10.06.2020

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilično je nejasno gde će Aleksandar Prijović nastaviti karijeru, pogotovo jer nije uspeo da raskrsti sa klubom koji je prestao da ga plaća.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Prijović

Srpski napadač još nije odlučio da li da uloži žalbu.

Dok ugovor u Saudijskoj Arabiji i dalje teče, Aleksandar Prijović se trudi da formu održava u Čukaričkom, kako bi što spremniji dočekao leto i novu sezonu u drugom klubu.

Prema informacijama iz Grčke, koji se odavno posebno interesuju za zdravlje srpskog napadača, Al Itihad je prestao da isplaćuje primanja Prijoviću, što bi moglo da bude inicijalna kapisla za pokretanje postupka o raskidu ugovora. 

Srpski napadač je od početka 2020. godine precrtan na listi igrača na koje računaju u klubu, a posle kršenja pravilnika ponašanja u vanrednim okolnostima tokom pandemije virusa korona bio je u kućnom pritvoru.

Dugo se spekulisalo da bi mogao da se preseli u Tursku, a pominje se i povratak u PAOK, gde je beležio najbolje partije karijere.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading